BKSZC Mándy Iván Szakközépiskola
                                                        és Szakiskola
MENÜ

 

smile

 

Ismét büszkék lehetünk!!!

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség teniszezői a németországi, Reit im Winkl-ben rendezett kontinenstornán vettek részt (2016.09.30 - 2016.10.06.).

                                     

 A csapat tagja, Sárosi Balázs  9.E/4 osztályos tanulónk,

az Európa Bajnokságon ezüst érmet szerzett !

   

Balázs a korosztályos versenyen, 10 ország 36 válogatott sportolója közöttl lett Európa második legjobbja !  

 

   

        

A kimagasló sportteljesítményéhez Balázsnak, a felkészítőinek és az edzőinek is szívből gratulálunk !!! 
 
 
smile
 
 
Az ország legjobbjai - 2016
2016. április 20-21.

A Szakma Kiváló Tanulója Verseny 2016 országos döntőjét idén Baján rendezték meg. Az asztalosipari szerelők versenyében iskolánk tanulói remekeltek és két dobogós eredményt is elhoztak! 

Az ország legkiválóbb, "asztalosipari szerelő" szakmát tanuló diákjai mezőnyében:

Szabó Benjamin (10.A)
I. helyezést,

Szondi János (10.A)
III. helyezést ért el!

A diákoknak és felkészítőiknek; Bakó Tibor és Szabó Barnabás mester úraknak, valamint Virág János tanár úrnak ezúton is GRATULÁLUNK!

Szabó Benjamin és Szondi János

 

Az SZKTV 2016 döntőben az

iskolák közötti versenyben is I. helyezettek lettünk!

 A döntőbe jutott 7 diákunk közül, 2 fő mentesült a szakképesítő vizsga egyes vizsgarészei alól, 3 fő a szakképesítő vizsga követelményeit is teljesítette, így nekik júniusban már vizsgázniuk sem kell!

 

 

smile

 

 

Diákolimpia
2016. március 12.

A szekszárdi Diákolimpia 2016 országos döntőjének asztalitenisz versenyén három tanuló, Nagy Róbert (I./9.A), Siklósi Mira (II./10.BT) és Kiss Tamás (I./9KB) képviselte iskolánkat. A "kis" csapatnak ezúton is GRATULÁLUNK, hiszen a fiúk versenyében Kiss Tamás arany érmet, a lányoknál Siklósi Mira ezüst érmet szerzett!

 

 

smile

 

 

PECIÁLIS OLIMPIA 2015 - Los Angeles (USA)  

Iskolánk tanulója SZUHOV ESZTER (10. évfolyamos élelmiszer-, vegyi áru és gyógynövény eladó tanuló), a 2015.07.25-08.02. között megrendezésre került SPECIÁLIS OLIMPIÁN gyorskorcsolyában ARANYÉRMES lett!

Az Amerikában megrendezett nyári Világjátékokon a magyar delegáció kiemelkedő eredményt elérve, 31 arany-, 30 ezüst- és 21 bronzérmet szerzett!

A csapatnak és természetesen Eszternek, ezúton is GRATULÁLUNK!!!


   smile

 

 

 Ki-mit-tud?
2015. június 05.
 
 A "Ki-mit-tud?" versenysorozat országos döntőjében, "Mesemondó" kategóriában iskolánk növendéke Svanda Nikolett I. helyezést ért el!

Az ország legjobbjának és felkészítő tanárának, Szentpéteri Zsuzsa tanárnőnek szívből gratulálunk! Idén nem volt olyan kúltúrális vetélkedő, ahol dicsőség nélkül maradtunk volna, de azért egy arany érem, az mégis csak aranyérem! 

 

 

smile

 

 
 
Az ország legjobbja - 2015
2015. április 15-17.

A Szakma Kiváló Tanulója országos verseny döntőjét 2015-ben Győrben rendezték meg. A verseny győztese - egyben az ország legjobb "élelmiszer- és vegyi áru eladó" tanulója - iskolánk növendéke; Dányi Annamária! Aversenyen elért eredményével Annamari mentesült a szakképesítő vizsga követelményeinek teljesítése alól és már most kitűnő szakképesítési minősítést kapott!

Dányi Annamarinak  illetve felkészítő tanárainak; Bajor Tiborné és Ludrovszki Ferencné tanárnőknek, ezúton is GRATULÁLUNK!

 

 

 

smile smile smile

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

smile

 

 

 

 

 

 

 

 

cool

Asztali nézet